Contact
  • Kori on tyhjä
Lataa
Palvelut

Tuotekehitys

Käytä hyväksesi osaamistamme

Vaativa projekti johon tarvitaan erityisratkaisuja tai uusia menetelmiä? Ota yhteyttä tekniseen tukeemme ja käytä hyväksi ACOn monipuolista osaamista vedenkäsittelystä. Yhdessä voimme luoda uutta!

ACOlla on 26 tuotantolaitosta ja ympäri maailman suuri joukko tutkimus- & kehitys- ja testauskeskuksia, joissa kokeneet ja taitavat asiantuntijat tutkivat ja kehittävät joka päivä uusia innovatiivisia tuotteita rakennusteollisuuden tulevia olosuhteita ja tarpeita silmällä pitäen.

Tekniset neuvonantajamme ovat valmiita keskustelemaan kanssasi ja kuvailemaan, suunnittelemaan ja kehittämään tuotteita ja ratkaisuja, jotka vastaavat juuri Sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

ACO kehittää räätälöityjä ratkaisuja muun muassa linjavedenpoistoon, kylpyhuoneisiin ja erilaisiin erottimiin.

linedrain2.jpgbathdrain.jpg1ser

ACO-konsernilla on maailmassa johtava asema vedenpoistojärjestelmien valmistajana ja toimittajana sekä sisä- että ulkokäyttöön. Meidän nimemme takaa laadun, kokemuksen ja innovatiivisen kehityksen.

ACO on yli 65 vuoden kuluessa hankkinut kokemuksensa ammattimaisen vedenpoiston, veden tehokkaan puhdistuksen ja valvotun varastoinnin tai kierrätyksen alalla.