Contact
  • Kori on tyhjä
Lataa

Hotellit

Tyylikäs muotoilu, hygienia ja suuri hydraulinen kapasiteetti

Nykyaikaiset hotellit lukuisine ravintoloineen ja kylpyhuoneineen saman katon alla ovat vedenpoistotarpeen osalta haastellisimpia rakennuksia.

 

Turvallinen ja hygieninen työympäristö keittiössä

Ammattikeittiössä on tärkeää, että suuri määrä jätevettä voidaan johtaa pois nopeasti ja turvallisesti noudattaen samalla rasvan, öljyjen ja ruoantähteiden erottelua koskevia lakeja ja määräyksiä. Viemäriratkaisut on sovitettava lattianrakenteeseen sopiviksi ja niiden on osaltaan autettava takaamaan joustava työn kulku ja turvallinen työympäristö keittiöhenkilöstölle.

ACO Modular lattiakouruja käytetään yleensä silloin, kun on käsiteltävä suuria vesimääriä, usein myös keittiön koneista tulevia vesiä. Saatavilla on myös ruostumattomasta teräksestä tehtyjä lattiakaivoja pistekuormituskohteisiin.

Viemäriveden käsittely

Keittiön jätevedet pitää ohjata rasvanerottimen ja vasta sen jälkeen viemäriverkostoon. Acolta löytyy sekä sisätiloihin että maahan asennettavia erottimia.

Tyylikästä muotoilua ja mukavuutta vieraille

Muotoilu ja mukavuus kulkevat käsi kädessä valittaessa laitteistoa korkean tason hotellien kylpyhuoneisiin, uima-altaisiin ja spa-tiloihin; kaiken tarkoituksena on luoda vieraalle tunne vieraanvaraisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä. 

ACO ShowerDrain on hintansa arvoinen valikoima ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kouruja ja ritilöitä sujuvaan vedenpoistoon - yhdistelmä toiminnallisuutta ja tyylikästä muotoilua. Suihkukouruille ovat tunnusomaisia puhtaat linjat ja materiaalin korkea laatu. Kouruihin voi myös lisätä valoefektejä, jotka antavat lisää ilmettä suihkutiloille.

Korkeimman luokan sisäänkäyntiratkaisuja

Hotellirakennuksille ovat usein tyypillisiä suuret lasijulkisivut ja edustavat sisäänkäynnit. Yhä sateisempi ilmasto ja sen tähden lisääntyvä veden virtaus julkisivuilta lisää siis tarvetta sadeveden nopeaan keräämiseen, jotta vältetään veden kerääntyminen sisäänkäynnin eteen.

ACO Multiline on valikoima linjavedenpoistoratkaisuja, joilla on korkea hydraulinen kapasiteetti, elegantti muotoilu ja monia mahdollisuuksia yksilöllisesti suunniteltuihin ritilöihin ja valoefekteihin.