Contact
  • Kori on tyhjä
Lataa

Moottoritiet

Nopea liikenne

Moottoritiet ja moottoriliikenneväylät ovat viemäröinnin, sähkökeskusten ja tarkastuskuilujen kannalta haastavia ympäristöjä.

Monet erityyppiset ajoneuvot henkilöautoista rekkoihin ajavat suurilla nopeuksilla vaihtelevissa sääolosuhteissa vuorokauden ympäri, mikä aiheuttaa tielle kovan kuormituksen ja raskaat käyttöolosuhteet. 

Ainoastaan hyväksi havaitut ja luotettavat laatutuotteet tulevat kysymykseen tällaisissa olosuhteissa. Vedenpoistojärjestelmän on oltava oikein mitoitettu ja toimittava tehokkaasti pintaveden poistamiseksi nopeasti, niin ettei vesiliirto tai tien pinnalle jäätynyt vesi pääse aiheuttamaan onnettomuuksia.

 

Vedenpoisto tieltä

ACO ATLAS sisältää laajan valikoiman valurautaisia katutuotteita, joiden paino on vain puolet tavanomaisesta, mutta jotka takaavat maksimaalisen liikenneturvallisuuden innovatiivisen pulttilukkojärjestelmänsä ansiosta.

Ratkaisun täydentää ACO linjavedenpoistojärjestelmä, josta on olemassa useita vaihtoehtoja ja kokoja ja joka poistaa tehokkaasti pintaveden tien pinnalta. ACOn kourut valmistetaan polymeeribetonista, joka on poikkeuksellisen luja ja kestävä komposiittimateriaali.

 

Erottelu

Kaduilta ja teiltä koottu vesi sisältää yleensä kiinteitä aineita kuten lehtiä ja hiekkaa. Liikenteen määrästä riippuen voi jätevesi sisältää bensiinistä peräisin olevia saasteita, renkaista peräisin olevaa sinkkiä tai jarrulaitteiston kuparia. Ilman erottelua nämä hiukkaset joutuisivat pohjaveteen.

 

ACO tarjoaa laajan valikoiman öljynerottimia, lietteenerottimia ja sedimenttialtaita puhdistukseen ja varastointiin ennen suodatusta pohjaveteen.