Contact
  • Kori on tyhjä
Lataa

Pysäköintialueet

Laajat alueet, vilkas liikenne, öljypitoinen sadevesi

Julkisilla pysäköintialueilla ostoskeskusten, lentokenttien, urheilu- ja huvipuistojen yms. läheisyydessä on paljon eri painoisten ajoneuvojen liikennettä, mikä omalta osaltaan merkitsee maaperään asennetun vedenpoistojärjestelmän kovaa kuormitusta.

Olosuhteet aiheuttavat suuret vaatimukset tehokkaalle vedenpoistolle, vaaditaan asianmukaista asennusta ja laatutuotteita, jotka on tarkoitettu kestämään kovaa kuormitusta vuosien ajan.

ACO tarjoaa täydellisiä vedenpoisto- ja puhdistusratkaisuja pysäköintialueille ja pysäköintitaloihin.

Suurien alueiden vedenpoisto

ACO Powerdrain polymeeribetonisella linjavedenpoistojärjestelmällä on ainutlaatuisen materiaalikoostumuksensa ja erityisen V-muodon ansiosta vakaus ja voima, jota vaaditaan tämäntyyppisiltä tuotteilta.

Joustava lukitusjärjestelmä Powerlock yhdessä integroidun äänenvaimennuksen kanssa suojaa kourun ylitse ajavien ajoneuvojen aiheuttamalta melulta ja vähentää sen lisäksi ritilän ja kouruston muiden osien kulumista. 

Jäteveden puhdistus

EN 858:n mukaan on pysäköintialueilta tulevasta ylijäämävedestä puhdistettava haitalliset aineet kuten öljy ja bensiini, ennen kuin se imeytetään maahan ja johdetaan pohjaveteen.

ACO tarjoaa laajan valikoiman öljynerottimia, jotka on kehitetty varta vasten liikaveden käsittelyyn ja joiden puhdistusaste on erittäin korkea.

ACO Oleopator-sarja on ihanteellinen rakennettavaksi yhteen linjavedenpoistojärjestelmän ja liotuslaitteistojen kanssa täydellisten ratkaisujen muodostamiseksi.

 

Sadeveden pidättäminen ja imeyttäminen

Veden poistamiseksi sellaisilta suuremmilta asfaltoiduilta pinnoilta, joita uhkaavat runsaat sateet, kannattaa asentaa ACO StormBrixx, joka voi nopeasti ja tehokkaasti käsitellä ylimääräisen veden ja vähentää samalla viemäristön ylikuormitusvaaraa.

ACO StormBrixx on vallankumouksellinen uutuus, joka ainutlaatuisen, erittäin tilavan rakenteensa ansiosta varmistaa suurten sadevesimäärien valvotun kokoamisen, varastoinnin ja sitä seuraavan käsittelyn.